Γιαννιτσών 31, Θεσσαλονίκη. Βαλκανικό μέγαρο, κτήριο Αριστοτέλης, 4ος όροφος

   
     Tηλ : 2310 543 805 Fax : 2310 501 804
Tap To Call

Author Archives: sunsolarwind

Υπογραφη της υπουργικης απόφασης και έκδοση οδηγού προγράμματος ” Εξοικονομω κατ οίκον ΙΙ ”

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, υπέγραψε, σήμερα, την Κοινή Υπουργική Απόφαση προκήρυξης του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», η οποία περιλαμβάνει και τον οδηγό εφαρμογής. Το νέο πρόγραμμα παρέχει χρηματοδότηση για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και κατά συνέπεια του ενεργειακού […]

Read More 

Ξεκινουν οι on-line αιτησεις για το νέο εξοικονομώ κατ οίκον

Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ» ανακοινώθηκε σήμερα, ομολογουμένως με έναν… ιδιαίτερο τρόπο! Συγκεκριμένα το ΕΤΕΑΝ (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης) και το Υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ανακοίνωσαν την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας σχετικά με τη διασύνδεση των πληροφοριακών τους συστημάτων και την περαιτέρω χρήση κάθε είδους […]

Read More 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στις 12.10.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9,89 kWp, στην “Σουρωτή”, του Νομού Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας κου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στις 11.10.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9,84 kWp, σε Φωτοβολταϊκή οικιακή στέγη στη θέση Κάζι, του Δήμου Θήβας, του Νομού Βοιωτίας, ιδιοκτησίας της κας ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στις 20.09.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 7,68 kWp, σε Φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στους “Κάτω Αποστόλους” στο Κιλκίς, του Νομού Κιλκίς, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΑΝΘΟΥΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΖΙΑΓΚΟΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στις 11/09/2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 9.84 kWp, σε Φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στην οδό Άρεως 30 στην Μακρακώμη, του Νομού Φθιώτιδας, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΖΙΑΓΚΟΥΒΑ ΙΩΑΝΝΗ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Στις 11.10.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9,84 kWp, σε Φωτοβολταϊκό δώμα στη θέση Τσαλδάρη 21, του Δήμου Θήβας, του Νομού Βοιωτίας, ιδιοκτησίας της κας ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΔΕΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το Νοέμβριο του 2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9.84 kWp, σε Φωτοβολταϊκή οικιακή στέγη στη θέση Δόμβραινα, του Δήμου Θήβας, του Νομού Βοιωτίας, ιδιοκτησίας του κou ΔΕΔΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στις 16 Ιουλίου του 2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 9,84 kWp, σε φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ του Νομού Μεσσηνίας, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΧΑΡΙΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

Τον Ιούλιο του 2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 9.84 kWp, σε φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στη θέση «ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ» του δήμου Λαμίας, του Νομού Φθιώτιδας, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΧΑΡΙΣΗ ΗΛΙΑ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του […]

Read More