Γιαννιτσών 31, Θεσσαλονίκη. Βαλκανικό μέγαρο, κτήριο Αριστοτέλης, 4ος όροφος

   
     Tηλ : 2310 543 805 Fax : 2310 501 804
Tap To Call

Category Archives: Οικιακές στεγες με φωτοβολταϊκά συστήματα

Εμπειρία έργων των στελεχών της Sunsolarwind ΙΚΕ, πρώην στελεχών της εταιρίας Sunwind Ε.Π.Ε. μετά την λύση της στις 31.12.2012.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στις 12.10.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9,89 kWp, στην “Σουρωτή”, του Νομού Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας κου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στις 11.10.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9,84 kWp, σε Φωτοβολταϊκή οικιακή στέγη στη θέση Κάζι, του Δήμου Θήβας, του Νομού Βοιωτίας, ιδιοκτησίας της κας ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στις 20.09.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 7,68 kWp, σε Φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στους “Κάτω Αποστόλους” στο Κιλκίς, του Νομού Κιλκίς, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΑΝΘΟΥΛΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΖΙΑΓΚΟΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στις 11/09/2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 9.84 kWp, σε Φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στην οδό Άρεως 30 στην Μακρακώμη, του Νομού Φθιώτιδας, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΖΙΑΓΚΟΥΒΑ ΙΩΑΝΝΗ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Στις 11.10.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9,84 kWp, σε Φωτοβολταϊκό δώμα στη θέση Τσαλδάρη 21, του Δήμου Θήβας, του Νομού Βοιωτίας, ιδιοκτησίας της κας ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΔΕΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το Νοέμβριο του 2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9.84 kWp, σε Φωτοβολταϊκή οικιακή στέγη στη θέση Δόμβραινα, του Δήμου Θήβας, του Νομού Βοιωτίας, ιδιοκτησίας του κou ΔΕΔΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στις 16 Ιουλίου του 2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 9,84 kWp, σε φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ του Νομού Μεσσηνίας, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΧΑΡΙΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

Τον Ιούλιο του 2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 9.84 kWp, σε φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στη θέση «ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ» του δήμου Λαμίας, του Νομού Φθιώτιδας, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΧΑΡΙΣΗ ΗΛΙΑ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του […]

Read More 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Στις 17.05.2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης ισχύος 9,84 kWp, σε Φωτοβολταϊκή ΟΙΚΙΑΚΗ στέγη στο Λιανοκλάδι του Δήμου Λαμίας, του Νομού Φθιώτιδας, στολίδι για τον νομό, ιδιοκτησίας κου ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στις  31-05-2012 η SUN WIND  ολοκλήρωσε  την κατασκευή  νέας  οικιακής  φωτοβολταϊκής  στέγης   ισχύος 9.84 kWp, στη περιοχή Αμυγδάλων, του Δήμου Σερβίων, του Νομού Κοζάνης, ιδιοκτησίας Κου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Η εταιρεία μας εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες τεχνικά πιστοποιημένες διαδικασίες που διαθέτει σε όλα τα στάδια κατασκευής του έργου.

Read More